Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, daha sık bir araya geleceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına tabir olunur.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine delalettir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek borçlarının azalacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada trafikte karşıya geçmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, zorlukları aşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments