Rüyada kayıkla karşıya geçmek

Rüyada kayıkla karşıya geçmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına yorulur.

Rüyada denizden kayıkla geçmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Rüyada denizi kayıkla geçmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada trafikte karşıya geçmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzerek karşıya geçmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments