Rüyada derede su içmek

Rüyada derede su içmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Rüyada derede su içmek gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada temiz dereden su içmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada derede su içmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan dereden su içmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada dere suyu içmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada dereden su içmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su akan dere görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada su dere görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments