Rüyada akan dereden su içmek

Rüyada akan dereden su içmek aksiliklerin yaşanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, fenalıkta bulunmaya, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada akan dereden su içmek gördüyseniz:

  • Oldukça yıpranmış iş veya ilişkilerin mamut hızıyla ilerlemesine izin verin.

Rüyada akan dereden su içmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada derede akan su görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan su dere görmek alim ve bilge insan olacağına, huzur içinde yatacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok su akan dere görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada dereden akan su görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Rüyada su akan dere görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına rivayet eder.

Rüyada musluktan akan su içmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalettir.

Rüyada akan su içmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments