Rüyada dere suyu içmek

Rüyada dere suyu içmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, içinin rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada dere suyu içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada dere suyu içmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada temiz dereden su içmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan dereden su içmek pek az kazanç getireceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada derede su içmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada dereden su içmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan su dere görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada dereden su çekmek sağlığın da bozulacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede bulanık su görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments