Rüyada temiz dereden su içmek

Rüyada temiz dereden su içmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz dereden su içmek gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada temiz dereden su içmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede temiz su görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan dereden su içmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere suyu içmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada derede su içmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dereden su içmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine alamet eder.

Rüyada temiz berrak su içmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments