Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, maddi zararını karşılayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek rahat bir dönem yaşanacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suların yükseldiğini görmek sıkıntıların azalacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine inanılır.

Rüyada suyun yükseldiğini görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada su yükseldiğini görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada akan dereden su içmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments