Rüyada su dere görmek

Rüyada su dere görmek çıkış yolları bulacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dere gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Rüyada temiz dereden su içmek aklına giren şeytana uyacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Rüyada derede temiz su görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan dereden su içmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, onlara hayrının dokunacağına rivayet eder.

Rüyada su deresi görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada dereden su içmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su akan dere görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada suyu çekilmiş dere görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, tebrik edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada derede akan su görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işinin aksayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments