Rüyada denizin içinde timsah görmek

Rüyada denizin içinde timsah görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına inanılır.

Rüyada denizin içinde timsah gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz içinde timsah görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada evin içinde timsah görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içinde timsah görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev içinde timsah görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada gölün içinde timsah görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments