Rüyada deniz içinde timsah görmek

Rüyada deniz içinde timsah görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, mülk sahibi olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Rüyada deniz içinde timsah gördüyseniz:

  • Mesleki konularda daha temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada denizin içinde timsah görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işarettir.

Rüyada deniz içinde timsah görmek hayırlı bir terfi alınacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde timsah görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada ev içinde timsah görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde timsah görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret eder.

Rüyada gölün içinde timsah görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments