Rüyada denize olta atmak

Rüyada denize olta atmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun yerine geleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada denize olta atmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Rüyada denizde olta atmak bol rızık sahibi olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada denize olta atmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göle olta atmak imkânların çok daha iyi olacağına, mevki makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada suya olta atmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, eve kapanacağına alamet eder.

Rüyada olta atmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya yorulmaktadır.

Rüyada oltada balık görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada olta yapmak güzel bir evlilik yaşanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada oltayla balık yakalamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Levent

Denize olta atıp büyük yuvarlak siyah cisimler yakalamak