Rüyada suya olta atmak

Rüyada suya olta atmak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya olta atmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı bozmakla kalmayıp sizi değişikliklere uymak zorunda bırakabilir.

Rüyada suya olta atmak prestij kazanılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize olta atmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Rüyada göle olta atmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada denizde olta atmak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına yorulur.

Rüyada olta atmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak ömür boyu süreceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada olta balık tutmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık oltasına takılmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments