Rüyada oltayla balık yakalamak

Rüyada oltayla balık yakalamak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada oltayla balık yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin maddi konularda verdikleri sözleri yerine getirebilme, belli bir konuda sizi destekleme veya ihtiyaçlarınızı karşılama kapasiteleri hakkında bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada oltayla balık yakalamak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Rüyada oltayla köpek yakalamak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada oltayla timsah yakalamak her zaman evlatlarına destek olacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada oltayla yılan yakalamak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada balık oltası görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek işlerin aksamayacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments