Rüyada olta atmak

Rüyada olta atmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, esenliğe kavuşulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada olta atmak gördüyseniz:

  • Cazip teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada suya olta atmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde olta atmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada olta atmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göle olta atmak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet eder.

Rüyada denize olta atmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada olta kurşunu görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada oltayla timsah yakalamak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments