Rüyada oltada balık görmek

Rüyada oltada balık görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltada balık gördüyseniz:

  • Tereddüt ettiğiniz konular varsa, harekete geçmeden önce açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada balık oltasına takılmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada oltada balık görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olta balık tutmak halsizleşeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada oltayla balık avlamak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada balık oltası görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments