Rüyada olta yapmak

Rüyada olta yapmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada olta yapmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı bilgilere ulaşılabilir.

Rüyada olta yapmak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak eşiyle bahtiyar olacağına, maddi zararın büyük olacağına alamet eder.

Rüyada olta görmek insanlara yardım edeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada oltayla balık yakalamak sorunlarının her geçen gün azalacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada oltaya yakalanmak hayırlı bir terfi alınacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada balık oltası görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işarettir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak doğru karar veremeyeceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments