Rüyada denizde kelebek görmek

Rüyada denizde kelebek görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde kelebek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada denizde kelebek görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek beslemek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde kelebek görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada kelebekli yüzük takmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, çok zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kelebekle uçmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına alamet eder.

Rüyada iri kelebek görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saçta kelebek görmek ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kelebek yakaladığını görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments