Rüyada kelebekle uçmak

Rüyada kelebekle uçmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebekle uçmak gördüyseniz:

  • Artık, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada kelebekle uçmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek olup uçmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kelebek gibi uçmak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kelebek beslemek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçında kelebek görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Rüyada kelebekli toka görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek işini layığı ile yerine getireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet eder.

Rüyada evde kelebekler görmek nefsine uyacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments