Rüyada kelebek yakaladığını görmek

Rüyada kelebek yakaladığını görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, işinde dar boğaza gireceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, istediklerini elde edeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına yorulur.

Rüyada kelebek yakaladığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyumlu bir profil çizmeye çalışmanızda yarar var.

Rüyada kelebek yakalamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada kelebek yakaladığını görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek öpmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kısmetli kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kelebek görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Rüyada kelebekten korkmak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güve kelebeği görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk kelebekler görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek yapmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments