Rüyada kelebek beslemek

Rüyada kelebek beslemek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sorunsuz geçeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, birikmiş parasının olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kelebek beslemek gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada kelebek beslemek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada kelebek kusmak hayatının tamamen altüst olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kelebek görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı ve kelebek görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet eder.

Rüyada müjde kelebeği görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada renkli kelebek görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada parlayan kelebek görmek işi ile gündeme geleceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments