Rüyada ölünün elinde balta görmek

Rüyada ölünün elinde balta görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde balta gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ölünün elinde balta görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Rüyada birinin elinde balta görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada eli baltalı adam görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada elinde balta görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sapı kırık balta görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada baltayla kol kesmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, onlara değer vereceğine işarettir.

Rüyada balta bilemek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini baltayla öldürmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments