Rüyada dar merdivenler görmek

Rüyada dar merdivenler görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, allah’ın izni ile rahata ereceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada dar merdivenler gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Rüyada dar merdiven inmek uzun ve hayırlı bir ömre, şöhret ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada dar merdiven görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden inmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak hak yoluna döneceğine, güzel günlerle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada dar merdivenden inmek yeni yatırımlar yapacağına, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Rüyada dar merdivene çıkmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak mutlu olacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments