Rüyada dar bir merdivenden çıkmak

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, yükseleceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, mutluluk ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak ağız tadına kavuşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada dar merdivene çıkmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar merdiven çıkmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada dar merdivenler görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek şansın kapanacağına, aklına giren şeytana uyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments