Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına tabir olunur.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak istediği yola çıkacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, problemlerini çözeceğine inanılır.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine alamet eder.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulur.

Rüyada dar merdivene çıkmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments