Rüyada dar bir merdivenden inmek

Rüyada dar bir merdivenden inmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada dar bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Rüyada dar merdiven inmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden inmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına yorulur.

Rüyada dar bir merdivenden inmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada dar merdivenden geçmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar merdiven görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivene çıkmak maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments