Rüyada dar merdiven görmek

Rüyada dar merdiven görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dar merdiven gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Rüyada dar bir merdiven görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak ruhuna hayrat yapılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada dar merdivenden geçmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine inanılır.

Rüyada dar merdivene çıkmak elinin döneceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına delalet eder.

Rüyada dar merdiven inmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işarettir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments