Rüyada dar merdiven inmek

Rüyada dar merdiven inmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar merdiven inmek gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Rüyada dar merdivenden inmek yaşamın kolaylaşacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada dar bir merdivenden inmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, hem çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar merdiven inmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, onlardan fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada dar merdivene çıkmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada dar merdivenler görmek insanların saygısının kazanılacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada dar merdiven çıkmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivenden geçmek kötü günlerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments