Rüyada dar merdivenden inmek

Rüyada dar merdivenden inmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, işyerini kapatacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Endişeli olmak seçimlerinizden etkilenebilecek kişilerle ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada dar merdiven inmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden inmek yeniden bir araya geleceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden inmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada dar bir merdiven görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına inanılır.

Rüyada dar merdivenler görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dar merdiven çıkmak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine inanılır.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, büyük bir özgüven kazanacağına inanılır.

Rüyada dar merdivene çıkmak gelişim içine girileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments