Rüyada dar bir merdiven görmek

Rüyada dar bir merdiven görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir merdiven gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikirleriniz değişken olabilir.

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, eline geçen malları tutamayacağına alamet eder.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdiven inmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, insanların afiyet bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada dar merdivenden geçmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada dar bir merdivenden inmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments