Rüyada dar merdiven çıkmak

Rüyada dar merdiven çıkmak onların önüne geçeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dar merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına alamet eder.

Rüyada dar merdiven çıkmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak aile içinde husumet gelişeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalettir.

Rüyada dar merdivene çıkmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ayaz

Rüyamda evin apartman merdivenlerinden çıkıyordum. ama çok dar sıkışarak ve çok zorlanarak çıkıyorum. sanki çok dar bir kapıdan geçermiş gibi. Her iki elimde de market poşeti var. Arkamdan da annem ve kardeşimde geliyor. hayır diyelim hayır olur inşaAllah.

Ayaz

Yorumlarınız için teşekkür ederim