Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak yanlış yönde kararlar verileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalettir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret eder.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada dar merdiven çıkmak çok iyi işler yapılacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments