Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, işlerinden de geri kalacağına inanılır.

Rüyada dar merdivenden çıktığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada dar merdiven çıkmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak kazanç kapılarının kapanacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada dar merdivene çıkmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdiven görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına yorulur.

Rüyada dar bir merdivenden inmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenler görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments