Rüyada dana ciğeri görmek

Rüyada dana ciğeri görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hasta ise iyileşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada dana ciğeri gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Rüyada dana ciğer görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulur.

Rüyada dana ciğeri görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ciğer satın almak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine ciğer vermek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ciğeri görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan ciğeri görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada ciğer kebabı görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments