Rüyada insan ciğeri görmek

Rüyada insan ciğeri görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan ciğeri gördüyseniz:

  • Romantik bir yapı içine girip diğer konuları sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada insan ciğeri yemek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada insan ciğeri görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ciğer istemek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu ciğeri görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada tavuk ciğeri görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ciğer kavurma görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalet eder.

Rüyada et ciğer görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye ciğer vermek düzenin bozulacağına, başarısının yükseleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments