Rüyada ciğer satın almak

Rüyada ciğer satın almak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada ciğer satın almak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Rüyada ciğer satın almak rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine yorulur.

Rüyada arnavut ciğeri görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada dana ciğer görmek gönül kapılarının açılacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işarettir.

Rüyada ciğer dürüm yemek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, belalı insanlara denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada koyun ciğeri görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments