Rüyada ciğeri görmek

Rüyada ciğeri görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, işlerinin sarpa saracağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, sorunların son bulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ciğeri gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada ciğer dürüm yemek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ciğer piştiğini görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğerlerinin hasta olduğunu görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ciğer yemek görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, zarar göreceğine işarettir.

Rüyada çiğ ciğer görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kuzu ciğeri yemek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına işaret eder.

Rüyada kavrulmuş ciğer görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments