Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ciğer yediğini gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek ayıplanacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek kuş gibi hafifleyeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ciğer yediğini görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğer yedirmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ciğer kavurması görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, işlerini büyüteceğine yorulur.

Rüyada ciğer kestiğini görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ciğer dağıtmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments