Rüyada dam sıvamak

Rüyada dam sıvamak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, umutların yıkılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada dam sıvamak gördüyseniz:

  • Dekorasyon, taşınma ya da çevreyi güzelleştirme eğilimi size iyi gelse de, cüzdanı zorlayabilir.

Rüyada dam sıvamak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına rivayet eder.

Rüyada evin dışını sıvamak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton sıvamak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada evi sıvamak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, mutluluk ve saadete alamet eder.

Rüyada tavan sıvamak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına yorulur.

Rüyada inşaat sıvamak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kol sıvamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada evi çamurla sıvamak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments