Rüyada dağların yıkıldığını görmek

Rüyada dağların yıkıldığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kazancının artacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Rüyada dağın yıkılmasını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulur.

Rüyada dağların yıkıldığını görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada dağın yıkıldığını görmek kurulu düzeni olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan dağ görmek beğenilen işlere imza atacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiinin yıkıldığını görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hastalıklarının azalacağına yorulur.

Rüyada yıkılan merdiven görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments