Rüyada yıkılan dağ görmek

Rüyada yıkılan dağ görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sıhhat kazanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, evlat sahibi olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan dağ gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada dağların yıkıldığını görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada yıkılan dağ görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın yıkılmasını görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada dağın yıkıldığını görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısı yıkılmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına yorulur.

Rüyada minare yıkılması görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet eder.

Rüyada ev yıkılırken görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Rüyada kendi evinin yıkıldığını görmek saygınlığını yitireceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments