Rüyada dağın yıkıldığını görmek

Rüyada dağın yıkıldığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, zengin bir hayat süreceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dağın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada dağın yıkıldığını görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, arabasını ve toprağının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan dağ görmek kaybettiği şeyi bulmasına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada dağların yıkıldığını görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret eder.

Rüyada dağın yıkılmasını görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, atılan adımların zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Rüyada başka evlerin yıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, daima afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments