Rüyada dağın yıkılmasını görmek

Rüyada dağın yıkılmasını görmek kazancın arttırılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalettir.

Rüyada dağın yıkılmasını gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Rüyada dağın yıkılmasını görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yıkılan dağ görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada dağın yıkıldığını görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada dağların yıkıldığını görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolap yıkılması görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Rüyada yıkılmış inşaat görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar yıkılması görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Müberra

Rüyamda iki dağın arasındaki bir deredeydim.Yukarıya çıkacak yer bulamıyordum, dağ çok dik ve sarptı, tutunacak yer yoktu.Sonra dağdan toprak inmeye başladı,dağ yıkılacak diye korkup telaşla çıkmak için bir yer aradım fakat yine bulamadım.Bir de arkadan sel gelmeye başladı.Sonra birden dağa tutturulmuş bir mutfak dolabına tutundum,içinde altın bir alyans buldum fakat çok genişti, başparmağıma taktım.Dağ yıkılınca yüzük kaybolmasın, ben ölsem de yüzüğü parmağımda bulmaları kolay olur diye düşündm

Medine

Rüyadam dag yolunda giderken oturuyorum yol dar arabalar insanlar geçiyor ben oturup onları seyrediyorum birden yol yıkılıyor herşey uçurma gidiyor bende korkuyla dua etmeye beşlıyorum allahım yardım et diye sonra dagın yanında bi beyaz birsey var onu aşagı atıp yıkılmak üzere olan dagdan kurtuluyorum yan tarafa geçerek. Sonra aşagı iniyorum ama başka bi eve rabbim hayırlaya yorsun

Gülşah

Merhaba rüyamda insanlar bir şeyden kaçıyolardı sonra bi anda bi dagın yıkılıp toprak haline döndüğünü gördüm ve elimle ona dokundum ve arkamda bulunan yaşlı bi teyze bana bir şey dedi hatırlamıyorum ama bu bi uyarıydı dedigim de beni onayladı

Okan Günay

Rüyamda büyük bir dağın bana bakan tarafından üstünde yıkılarak geldiğini gördüm