Rüyada yıkılan merdiven görmek

Rüyada yıkılan merdiven görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, derdin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan merdiven gördüyseniz:

  • Size fırsat gibi görünen işleri kısa süre içinde değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek isabetli adımlar atacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yıkılmış merdiven görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet eder.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek ortaklıkların bozulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına inanılır.

Rüyada merdiven yıkılması görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin merdiveninin yıkıldığını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan merdiven görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments