Rüyada dağdan dağa atlamak

Rüyada dağdan dağa atlamak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sevineceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan dağa atlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var.

Rüyada dağlardan atlamak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet eder.

Rüyada dağdan atlamak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağdan denize atlamak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada dağdan aşağı atlamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, işinde ustalaşacağına yorulur.

Rüyada dağdan dağa atlamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada dağın tepesinden atlamak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işarettir.

Rüyada kuma atlamak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çitlerden atlamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments