Rüyada dağdan aşağı atlamak

Rüyada dağdan aşağı atlamak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada dağdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Rüyada dağdan aşağı atlamak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet eder.

Rüyada camdan aşağı atlamak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına inanılır.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak borçların biteceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden aşağıya atlamak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan aşağı atlamak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments