Rüyada kuma atlamak

Rüyada kuma atlamak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ele geçen kazancın azalacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kuma atlamak gördüyseniz:

  • Objektif olmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kuma atlamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuma getirmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işarettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalettir.

Rüyada kuma oturmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuma gömmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağını kuma gömmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kuma bulanmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments