Rüyada dağdan atlamak

Rüyada dağdan atlamak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada dağdan atlamak gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalet eder.

Rüyada dağlardan atlamak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan atlamak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan dağa atlamak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinden atlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada dağdan denize atlamak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun icine atlamak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin üstünden atlamak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments