Rüyada dağlardan atlamak

Rüyada dağlardan atlamak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada dağlardan atlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada dağdan denize atlamak hayalkırıklıklarının giderileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesinden atlamak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan dağa atlamak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan atlamak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada dağlardan atlamak sağlık sorunlarının biteceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzdan atlamak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada demirden atlamak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments