Rüyada dağdan denize atlamak

Rüyada dağdan denize atlamak sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, zaferler kazanacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan denize atlamak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Rüyada dağdan denize atlamak kısmetlerin çoğalacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işarettir.

Rüyada dağlardan atlamak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada dağdan aşağı atlamak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalet eder.

Rüyada dağdan atlamak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan dağa atlamak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dağın tepesinden atlamak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, koltuğunun da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyafetlerle denize atlamak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments