Rüyada dağın tepesinden atlamak

Rüyada dağın tepesinden atlamak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada dağın tepesinden atlamak gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Rüyada dağın tepesinden atlamak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, muradınıza ereceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden suya atlamak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işarettir.

Rüyada tepeden denize atlamak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepeden atladığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına rivayet eder.

Rüyada yüksek tepeden atlamak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, başının belaya girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tepeden atlamak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada tepeden tepeye atlamak saadete ereceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments